Η hot Τζορτζίνα μέσα στο αυτοκίνητό της–Θα τα χάσεις όταν μάθεις πόσο κοστίζει

Η hot Τζορτζίνα μέσα στο αυτοκίνητό της–Θα τα χάσεις όταν μάθεις πόσο κοστίζει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε καραντίνα μετά το θετικό τεστ κορoνοϊού και η σέξι σύντροφός του ποζάρει σε υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Ο Covid-19… χτύπησε και την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Σουηδία για το Νations League.

H Tζορτζίνα δεν δείχνει όμως να έχει στεναχωρηθεί ιδιαίτερα (βέβαια είναι μια χαρά στην υγεία του ο καλός της), η οποία βομβαρδίζει τα social media με φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά η Ισπανίδα καλλονή τρέλανε τους 21,4 εκατ. followers της, όχι με κάποια αποκαλυπτική φωτογραφία της, αλλά με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του συντρόφου της και κατά συνέπεια και δικό της.

Η σέξι Τζορτζίνα ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία όπου ποζάρει στο κάθισμα μιας Bugatti Veyron αξίας περίπου 1,9 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, μόνο 450 Veyron 16.4 Grand Sports κατασκευάστηκαν στον κόσμο και φυσικά ο Κριστιάνο βρίσκεται είναι στους τυχερούς που έχουν στην κατοχή του αυτή τη σπάνια έκδοση.

Να θυμίσουμε πως οι φήμες λένε ότι η Τζορτζίνα Ροντρίγκες λαμβάνει μηνιαίο μισθό από τον Ρονάλντο για τα έξοδά της, αλλά και για την φροντίδα των τεσσάρων παιδιών του, ένα εκ των οποίων έχει αποκτήσει μαζί της, την Αλάνα Μαρτίνα. Θέλετε να σας υπενθυμίσουμε και το ποσό; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τζορτζίνα λαμβάνει από 50.000 ως 100.000 τον μήνα!

Σας… τρώει και εσάς η περιέργεια να μάθετε τι έξοδα έχει αυτό το κορίτσι και χρειάζεται τόσα χρήματα;

Μέχρι να μάθουμε όμως, ρίξτε μια ματιά στη gallery:

GALLERY