H δήλωση του Αγουέρο για τον Μέσι που θα συζητηθεί (vid)

H δήλωση του Αγουέρο για τον Μέσι που θα συζητηθεί (vid)

Οι άριστες φιλικές σχέσεις του Σέρχιο Αγουέρο με τον Λιονέλ Μέσι δεν ξέρουμε αν θα κρατήσουν για πολύ ακόμα μετά τις δηλώσεις του πρώτου για τον σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο 32χρονος άσος της Μάντσεστερ Σίτι μιλώντας στην εκπομπή «Santo Sábado», αναφέρθηκε στο πώς περνάει τον χρόνο του όταν βρίσκεται μαζί με τον φίλο του, Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα», είναι πιεστικός και όλο γκρίνια.

«Με τον Μέσι είμαστε κολλητοί. Είναι αυτός ο οποίος παραπονιέται συνέχεια. Οταν είμαστε μαζί στην Εθνική και στο ίδιο δωμάτιο, εγώ κοιμάμαι πάντα με ανοιχτή τηλεόραση. Το πρωί πάντα θα ακούω τον Μέσι να παραπονιέται γι' αυτό. Πάντα θέλει να κάνει τα πράγματα πολύ γρήγορα. Δεν ησυχάζει ποτέ. Για παράδειγμα, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο στις 19:30 και τρώμε στις 21:00.

Υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Αλλά ο Μέσι, μπαίνει για ντους κι είναι έτοιμος για το δείπνο. Εγώ από την άλλη ξαπλώνω και μιλάω στο τηλέφωνο. Μου φωνάζει να ετοιμαστώ και να πάμε για φαγητό. Δεν του αρέσει να πηγαίνει αργά, θέλει να φτάνει από τους πρώτους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σέρχιο Αγουέρο.

GALLERY