H γυναίκα του έμαθε πως την απατά από τα social media της ερωμένης του (pics)

H γυναίκα του έμαθε πως την απατά από τα social media της ερωμένης του (pics)

Δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που έβλεπε!

Μετά από μια σχέση ζωής που κράτησε 25 ολόκληρα χρόνια, ανακάλυψε ότι o άντρας της την απατάει ξανά όταν η νέα του φιλενάδα πόσταρε φωτογραφίες στο Instagram από το οικογενειακό τους σπίτι.

Πρόκειται για τον Πατρίς και την Σάντρα Εβρά. Σύμφωνα με την Daily Mail, η 39χρονη Σάντρα που ήταν ζευγάρι με τον πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα χρόνια του Γυμνασίου, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ανακάλυψε τη νέα απιστία του συζύγου της.

Η Σάντρα είπε στη Sun ότι ο Εβρά έφυγε από το Παρίσι και πήγε στο δεύτερο σπίτι της οικογένειας στο Μπάτερσι, δήθεν για «δουλειά». Εκείνος όμως έκανε διακοπές με την ερωμένη του και μερικές εβδομάδες αργότερα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η Σάντρα, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον παλαίμαχο άσο, έμαθε ότι είχε ερωμένη όταν το 25χρονο μοντέλο από τη Δανία, Μαργκό Αλεξάντρα, πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες από το σπίτι τους στη Βρετανία.

«Δεν είχε καν το κουράγιο να μου το πει ο ίδιος... Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ήμουν συντετριμμένη, απελπισμένη. Απέμεινα να προσπαθώ να πληρώσω μόνη μου τις πιστωτικές μου κάρτες και το λογαριασμό του Netflix. Μου πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ποιος πραγματικά είναι... Έχει εξελιχθεί σε ύπουλο τρωκτικό».

Επιπλέον η Σάντρα Εβρά υποστήριξε στη Sun ότι στα 19 της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μόρφωσή της, την οικογένεια και τους φίλους της και να ακολουθήσει τον Πατρίς στο Μονακό, όταν εκείνος υπέγραψε συμβόλαιο. Η ίδια δεν επιδίωξε να βρει ποτέ δουλειά, γιατί ο σύζυγός της έβρισκε την ιδέα «ντροπιαστική».

Να σημειωθεί πως η Σάντρα είχε συγχωρέσει παλαιότερα… παραστρατήματα του συντρόφου της αφού η πρώτη φορά που την απάτησε ήταν μόλις τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του που τον έδειχναν να φιλάει την Ντανιέλ Σιλβέστερ σε ένα ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ. Και τον Φεβρουάριο του 2013 όμως, ο Εβρά κατηγορήθηκε ότι απάτησε ξανά τη σύζυγό του με το μοντέλο του Playboy, Κάρλα Χάου.

GALLERY