Αυτό το κορμί είναι μητέρα δύο παιδιών - Δεν φαντάζεστε ποια είναι (pics)

Αυτό το κορμί είναι μητέρα δύο παιδιών - Δεν φαντάζεστε ποια είναι (pics)

Την είδαμε και… κολλήσαμε!

Είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών, έχει ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο δεν παραλείπει να γυμνάζεται όσο πιο συχνά γίνεται και να διατηρείται σε φόρμα.

Πρόκειται για την Ισμήνη Χουστουλάκη, σύζυγο του Νίκου Καρέλη. Η μελαχρινή καλλονή από την Κρήτη και ο ποδοσφαιριστής της ολλανδικής Ντε Χάαχ είναι μαζί από το 2013, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017 και βάφτισαν τον πρωτότοκο γιο τους, Γιώργο, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο απέκτησαν και δεύτερο αγοράκι.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη της κυρίας Καρέλη στο Sportsradar, όταν είχε ρωτηθεί αν θα ήθελε να κάνουν αδερφάκι στο Γιώργο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να κάναμε και άλλα αδερφάκια στον Γιώργο. Απλά σιγά σιγά γιατί έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ, είμαστε στο εξωτερικό μόνοι μας (τότε ζούσαν στο Βέλγιο), μεγαλώνουμε το μωρό ολομόναχοι, έχουμε περάσει δύσκολα γενικά».

Το ζευγάρι βρέθηκε για τις καλοκαιρινές διακοπές του στην τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, και μοιράστηκε όμορφες στιγμές του με τους διαδικτυακούς φίλους του. Θα ήταν άδικο να μην σχολιάσουμε πόσο κορμάρα είναι η Ισμήνη αφού δεν παρέλειψε να ποστάρει φωτογραφίες της με μαγιό.

Επίσης, πολλά μπράβο στους δυο αυτούς νέους γονείς που ζουν μόνοι στο εξωτερικό και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια!

GALLERY