Kριστιάνο Ρονάλντο: Ανοίγει ξανά η υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού;

Kριστιάνο Ρονάλντο: Ανοίγει ξανά η υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού;

Σε μπελάδες μπαίνει ξανά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ;

Η έρευνα για την υπόθεση που αφορά τις κατηγορίες βιασμού από την Κάθριν Μαγιόρκα σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο πιθανότατα να ξαναρχίσει, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Οι δικηγόροι της γυναίκας υποστηρίζουν στην πραγματικότητα ότι η πελάτης τους, η οποία υπέγραψε συμφωνία για ανάκληση των κατηγοριών αποδεχόμενη το ποσό 300.000 ευρώ από τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, δεν ήταν σε ικανοποιητική ψυχική κατάσταση κατά την υπογραφή της συμφωνίας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ισπανός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Cuatro, η Κάθριν Μαγιόργκα θα υποβληθεί σε ψυχολογική εξέταση, με την οποία οι δικηγόροι της σκοπεύουν να αποδείξουν ότι η γυναίκα δεν γνώριζε όλους τους όρους της σύμβασης και τις συνέπειες που απορρέουν από την αποδοχή αυτής της συμφωνίας, η οποία υπογράφηκε το 2010.

Το πρώην μοντέλο θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να παρουσιαστεί με το αποτέλεσμα της εξέτασης ενώπιον δικαστηρίου στο Λας Βέγκας, το οποίο θα μπορούσε να αποφασίσει να ξεκινήσει τη δίκη, καλώντας τον Ρονάλντο.

Πηγές κοντά στην ομάδα των δικηγόρων του Πορτογάλου σούπερ σταρ, από τους οποίους ζητήθηκε η γνώμη, υπογραμμίζουν ότι έχουν αποδείξει με κάθε τρόπο ότι οι ψυχικές συνθήκες του πρώην μοντέλου δεν άλλαξαν.

Να θυμίσουμε ότι η Μαγιόργκα κατηγόρησε τον Ρονάλντο ότι την βίασε το 2009 σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Ο Πορτογάλος άσος, από την πλευρά του, έχει επιβεβαιώσει τη σεξουαλική επαφή με την γυναίκα, ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού.

«Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου... Είναι δύσκολο. Έχω σύντροφο, οικογένεια, παιδιά. Όταν παίζουν με την ειλικρίνειά σου είναι δύσκολο. Κακό. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις “ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό...”. Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής», είχε δηλώσει ο Κριστιάνο σε συνέντευξή του πριν από ένα χρόνο.

GALLERY