Η φωτογραφία του γιου του Μπέκαμ που προκάλεσε σάλο

Η φωτογραφία του γιου του Μπέκαμ που προκάλεσε σάλο

Επίθεση από μια οργάνωση κατά της ενδοοικογενειακής βίας, δέχθηκε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μετά από μια φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram.

Συγκεκριμένα σε αυτή τη φωτογραφία ο πρωτότοκος γιος του άλλοτε άσου των γηπέδων φαίνεται να κρατά από τον λαιμό την αρραβωνιαστικιά του, Νίκολα Πελτζ.

Η οργάνωση βρήκε την ανάρτηση του Μπρούκλιν «αηδιαστική» και εντελώς λάθος να κάνεις πλάκα με τόσο σοβαρά θέματα όπως η ενδοοικογενειακή βία. Η ιδρύτρια της Women's Rights Organisation Νταϊάνα Νάμι είπε πως πρέπει το ζευγάρι να απολογηθεί δημοσίως.

«Είναι αηδιαστικό και νομίζω ότι με σοβαρά θέματα κανείς δεν θα έπρεπε να κάνει πλάκα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μια οργάνωση όπως η δική μας έχει δει τόσες πολλές γυναίκες να πέφτουν θύματα βίας, ενδοοικογενειακής βίας, καταναγκαστικού γάμου, ή να έχουν στραγγαλιστεί από την οικογένειά τους, να έχουν πεθάνει από τους συζύγους, τους συντρόφους ή φίλους. Μιλάμε για την πραγματική ζωή, ακόμα και αν είναι αστείο, είναι αηδιαστικό κατά την γνώμη μου. Νομίζω ότι πρέπει να κοπεί αυτή η φωτογραφία. Είναι αρκετά ώριμος για να ξέρει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και νομίζω ότι πρέπει να ζητήσει ανοιχτά συγνώμη και να πει στον κόσμο ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος. Μιλάμε για έναν ενήλικα άνδρα που μιλάει για την σύντροφό του – και η σύντροφός του σίγουρα δεν πρέπει να το αποδέχεται κάτι τέτοιο. Τους παροτρύνω να βάλουν ένα μήνυμα συγγνώμης στο Instagram και το Twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης. Νομίζω ότι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πρέπει να μάθει πώς να φέρεται στις γυναίκες, πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα υγιούς σχέσης και να μάθει πώς να συμπεριφέρεται σαν ένας υπεύθυνος άνθρωπος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νταϊάνα Νάμι.

Αρκετοί ήταν και οι followers του ζευγαριού που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους με τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε σύντροφο που είχε, υπάρχουν φωτογραφίες που τις κρατά από τον λαιμό. Ακόμα και όταν βάζει το χέρι του γύρω τους, είναι πολύ σφιχτά και μοιάζει με κεφαλοκλείδωμα.

Πραγματικά περίεργο που δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ με κανέναν φίλο του να το κάνει αυτό, αλλά μόνο με τις κοπέλες του, τις οποίες ερωτεύεται σε δύο λεπτά και μετά τις κρατά από το λαιμό τους», ενώ ένας άλλος follower σχολίασε: «Γιατί σε πνίγει;».

Δείτε στην gallery τη φωτογραφία του ζευγαριού που προκάλεσε οργή:

GALLERY