Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν και περιμένουν το πρώτο τους παιδί (pics)

Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν και περιμένουν το πρώτο τους παιδί (pics)

Χαρμόσυνα νέα για το νιόπαντρο ζευγάρι.

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε τον περασμένο Ιούλιο γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδάκι.

Η εντυπωσιακή ξανθιά και ο γοητευτικός σύζυγός της είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την είδηση του γάμου τους και όλοι το έμαθαν μέσω των social media:

«Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας! Από την στιγμή που έγινε η ανάρτηση δε προλαβαίνουμε να απαντάμε στα μηνύματα σας. Γι’ αυτό και κάνω αυτήν τη συμπλήρωση. Ξέρουμε πόσο θα θέλατε πολλοί να είστε κοντά μας όπως κι εμείς! Ο γάμος μας ήταν πολιτικός και πολύ κλειστός δεδομένων των συνθηκών λόγω Covid.

Δυστυχώς πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε σε όλη αυτήν την νέα κατάσταση. Στον γάμο μας αυτόν ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς μας. Στον θρησκευτικό μας όμως γάμο μετά τον όποιον θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι θα είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα όπως πρέπει! Γι’ αυτό μη μας θυμώνετε... σας αγαπάμε», είχε γράψει η επιτυχημένη αθλήτρια.

Η ίδια πάλι μέσω του Instagram έκανε γνωστό πως θα γίνει μανούλα. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού και της εθνικής περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον επιχειρηματία Γιάννη Ζουμπουλίδη.

«Το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής είναι να μεγαλώνεις μία.. Σε περιμένουμε ζωή μου», ανέφερε η Ασημάκη.

GALLERY