Βανέσα Μπράιαντ: Η μητέρα της την κατηγορεί ότι την έδιωξε από το σπίτι

Βανέσα Μπράιαντ: Η μητέρα της την κατηγορεί ότι την έδιωξε από το σπίτι

Μια κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ και της μητέρας της.

Συγκεκριμένα η Σοφία Λέιν ισχυρίζεται ότι η Βανέσα την έδιωξε από το σπίτι και της ζητάει πίσω το αυτοκίνητο της.

«Μου είπε “Θέλω να φύγεις από αυτό το σπίτι”. Μου είπε επίσης ότι θέλει το αυτοκίνητό της και το θέλει τώρα», ανέφερε η Λέιν με δάκρυα στα μάτια στην ισπανική εκπομπή «El Gorda y La Flaca» του Ντέιβ Βαλέντεζ.

Από την πλευρά της η Βανέσα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Dailymail, αρνείται ότι έχουν συμβεί όλα αυτά και μιλάει για το «θράσος» της μητέρας της να κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς σε τηλεοπτική συνέντευξη ενώ ακόμα θρηνεί την απώλεια του συζύγου της Κόμπι και της κόρης τους Τζιάνα.

«Ο σύζυγος και η κόρη μου πέθαναν, και όμως η μητέρα μου είχε το θράσος να κάνει μια τηλεοπτική συνέντευξη μιλώντας αρνητικά για μένα, ενώ κλαίει για ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι που δεν είναι στο όνομά της. Ο σύζυγός μου και εγώ την έχουμε υποστηρίξει οικονομικά τα τελευταία 20 χρόνια, και συνεχίζω να το κάνω, εκτός από τη μηνιαία διατροφή της», δήλωσε αρχικά η Βανέσα και συνέχισε:

«Η μητέρα μου δεν με στήριξε μετά την απώλεια των αγαπημένων μου προσώπων. Τώρα βλέπω τι είναι πιο σημαντικό για εκείνη και είναι κάτι περισσότερο από οδυνηρό. Ελπίζω ότι όλα όσα βγαίνουν για την προσωπική μας σχέση να τελειώνουν εδώ», κατέληξε η Μπράιαντ.

Πάντως, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πως ξεκίνησε η ρήξη στη σχέση των δύο γυναικών.

GALLERY