Η Βανέσα Μπράιαντ χαμογελάει ξανά (vid)

Η Βανέσα Μπράιαντ χαμογελάει ξανά (vid)

Προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της...

Ένα βίντεο από το Tik Tok κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνίστριες την Βανέσα Μπράιαντ και τη σύζυγο του Καρμέλο Άντονι, Λα Λα.

Μέσα από αυτό το βίντεο μπόρεσαν όλοι να δουν πως το χαμόγελο εμφανίστηκε και πάλι στο πρόσωπο της χήρας του αδικοχαμένου σταρ του ΝΒΑ, Kόμπι Μπράιαντ. Αιτία ήταν φυσικά η φίλη της, που προσπάθησε να της φτιάξει το κέφι.

Η Λα Λα Άντονι μίλησε στο «E! Entertainment» και είπε: «Το να βλέπω τη Βανέσα να χαμογελάει και να γελάει είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα. Είτε είναι στιγμές που θα περάσουν, είτε όχι. Θα συνεχίζω να φέρνω διασκέδαση και χαμόγελο.

Είμαι αληθινή φίλη. Αυτό κάνουν οι πραγματικοί φίλοι. Δεν αφήνεις τους φίλους σου όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Περνάει κάτι το οποίο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως είναι, δεν μπορώ να αντιληφθώ πως νιώθει. Οπότε, είμαι μια φίλη που είμαι εκεί για να την κάνω να γελάσει, όταν το χρειαστεί, να κλάψει, όταν το χρειαστεί. Αυτό κάνουν οι φίλοι, ο ένας για τον άλλον. Είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω. Της το λέω συνέχεια».