Νίκησε τον καρκίνο -  Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram (pic)

Νίκησε τον καρκίνο - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram (pic)

H περιπέτεια της έφτασε στο τέλος!

Είχε μοιραστεί τον πόνο, τις δυσκολίες, την αγωνία για την ασθένεια της και τώρα γιορτάζει τη νίκη της.

Ήταν Απρίλιος του 2019 όταν ανακοίνωσε στα social media την μάχη που έχει να δώσει με τον καρκίνο του μαστού. 1,5 χρόνο μετά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της κατάφερε να βγει νικήτρια και πάλι μέσω Instagram έκανε γνωστό το αίσιο τέλος αυτής της περιπέτειας.

«Συγγνώμη, αλλά πρέπει να γιορτάσω τη νίκη μου», έγραψε αρχικά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, η σύζυγος του Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Και ευχαρίστησε εκείνους που ήταν πάντα κοντά της: «Ευχαριστώ, ευχαριστώ ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ εκείνους που με πίστεψαν σε αυτή τη φανταστική εμπειρία. Σε αυτούς που μου έδωσαν στιγμές απόλυτης αναψυχής αλλά πάνω απ 'όλα σε αυτούς που με δίδαξαν να πιστεύω στον εαυτό μου! Ευχαριστώ εσένα @ alexcontu77 που είχες την υπομονή να με διδάξεις να παίζω ακόμα και όταν τα φάρμακα ταρακούνησαν τον εγκέφαλό μου και δεν θυμόμουν καν τι μου εξηγήσους το προηγούμενο λεπτό. Σας ευχαριστώ γιατί δεν είναι εύκολο να περνάτε ώρες με ένα «άρρωστο» άτομο που είναι γκρινιάρα και έχει χίλιες σκέψεις στο κεφάλι του», τόνισε η Κλαούντια Λι.

GALLERY