«Ο γάμος μας δεν έγινε από αγάπη, αλλά από ένα ατύχημα λόγω της εγκυμοσύνης»

«Ο γάμος μας δεν έγινε από αγάπη, αλλά από ένα ατύχημα λόγω της εγκυμοσύνης»

Δεν έχει τέλος η κόντρα του πρώην ζευγαριού.

Πριν από λίγο καιρό ο γοητευτικός άντρας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, αλλά η πρώην σύζυγός του δεν λέει να τους αφήσει ήσυχους.

Συνεχώς τους συκοφαντεί δημόσια ωστόσο, εκείνος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την νυν σύντροφό του κάνοντας ένα live στο Instagram. Παράλληλα, άφησε υπονοούμενα για την πρώην σύζυγό του, τον πρότερο βίο της και τα κίνητρα της πρόσφατης επίθεσής της.

«Ξέρει πολύ καλά πού την γνώρισα και πού εργαζόταν τότε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να προστατεύσω τα παιδιά μας. Περίπου ένα μήνα αφότου αρχίσαμε να βγαίνουμε έμεινε έγκυος. Ο γάμος μας δεν έγινε από αγάπη, αλλά από ένα ατύχημα λόγω της εγκυμοσύνης. Τι είχες πριν σε γνωρίσω; Πλήρωνα για όλα σου τα έξοδα τόσα χρόνια. Σταμάτα να λες ψέματα, κουράστηκα με τα τερτίπια σου», ανέφερε αρχικά.

Πρόκειται για τον Χουλκ, ο οποίος χώρισε με την πρώην σύζυγό του Άιραν Άνζελο ντε Σόουζα, και παντρεύτηκε την ανιψιά της, Καμίλα.

«Ήμασταν παντρεμένοι για 12 χρόνια και όταν έκανα σχέση με την Καμίλα, είχαμε ήδη χωρίσει με την Ιράν για πάνω από έναν χρόνο», τόνισε ο ποδοσφαιριστής κινεζικής Σανγκάη SIPG, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν ήταν πιστός στον πρώτο του γάμο.

«Δεν ήμουν ευτυχισμένος στον γάμο μου με την Ιράν και είχα αμέτρητους λόγους γι’ αυτό. Σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας ήμουν άπιστος. Κι εκείνη δεν ήθελε να είναι μαζί μου, αλλά να έχει τον τίτλο και τα προνόμια της συζύγου του Χουλκ. Της αρέσει η δημοσιότητα και λέει συνέχεια ψέματα. Απείλησε μέχρι να χρησιμοποιήσει και τα παιδιά μας εναντίον μου. Αν θέλεις να συνεχίσεις να με βρίζεις και να με κατηγορείς σαν να είμαι τέρας, η επιλογή είναι δική σου. Όμως λες ψέματα και ο κόσμος πρέπει να το ξέρει», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CE2HrPyHABE

GALLERY