Αυτές είναι οι Ισλανδές που τρέλαναν τους παίκτες της εθνικής Αγγλίας (pics)

Αυτές είναι οι Ισλανδές που τρέλαναν τους παίκτες της εθνικής Αγγλίας (pics)

Δύο εντυπωσιακές ξαδέρφες από την Ισλανδία βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που διέμενε η εθνική ομάδα της Αγγλίας για να περάσουν ένα… καυτό βράδυ τον Φιλ Φόντεν και στον Μέισον Γκρίνγουντ.

Το γεγονός έγινε γνωστό και οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν από τα «λιοντάρια» καθώς έσπασαν την καραντίνα στην οποία βρισκόταν η ομάδα κατά την διαμονή της στο Ρέικιαβικ για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Nations League.

Λίγες ώρες μετά, είδαν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από τη συνάντησή των ποδοσφαιριστών με τα «καυτά» κορίτσια, η μία εκ των οποίων πέρυσι ήταν φιναλίστ στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος.

Η 20χρονη Νάντιε περιγράφει πως πήγε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Αγγλίας μαζί με την 19χρονη ξαδέρφη της: «Γνωριστήκαμε online με τον Μέισον. Μιλούσαμε μερικές ημέρες πριν έρθουν στην Ισλανδία. Νιώθω άσχημα γι' αυτόν και δεν ήθελα να τον φέρω σε αυτή τη θέση. Αν γνωρίζαμε πως ήταν σε καραντίνα δεν θα πηγαίναμε. Δεν γνωρίζαμε καν ποιος ήταν ο Φιλ. Τον ρώτησα ποιος είναι. Δεν μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ. Δεν ξέραμε πως ο Μέισον παίζει στη Γιουνάιτεντ. Ήταν μια ωραία βραδιά, σίγουρα. Οι τέσσερίς μας περάσαμε ώρες μαζί, γνωριστήκαμε. Ήταν καλά παιδιά. Πολύ πολύ καλά».

GALLERY