Χαμός στην εθνική Αγγλίας: παίκτες κάλεσαν κορίτσια στο ξενοδοχείο της ομάδας (vid)

Χαμός στην εθνική Αγγλίας: παίκτες κάλεσαν κορίτσια στο ξενοδοχείο της ομάδας (vid)

Άτακτοι αποδείχθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ο Φιλ Φόντεν και ο Μέισον Γκρίνγουντ φαίνεται πως... καλοπέρασαν στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι με την Ισλανδία στο Nations League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Ισλανδία τα κορίτσια που κλήθηκαν στο δωμάτιο των δύο ποδοσφαιριστών των «λιονταριών» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ανεβάσουν σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, δεν ήθελαν να αναφέρουν περισσότερα για τη νύχτα που πέρασαν μαζί τους.

Το πρόβλημα για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι... διπλό, καθώς όχι μόνο δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του Nations League, αλλά εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού παραβίασαν και τους κανονισμούς που υπάρχουν περί απομόνωσης.

Τόσο ο Γκρίνγουντ όσο και ο Φόντεν δεν συμμετείχαν στη σημερινή πρωινή προπόνηση της Αγγλίας και αναμένονται ανακοινώσεις για τις κυρώσεις που θα τους επιβληθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φιλ Φόντεν, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών έχει έναν γιο δύο ετών, ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ χώρισε τον Μάιο από τη σύντροφό του, που ασχολείται με το μόντελινγκ.