Ασυγκράτητη! Του... όρμησε αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα (pics)

Ασυγκράτητη! Του... όρμησε αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα (pics)

Λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους απολαμβάνουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμέ

Μα τι έρωτας! Δεν… ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον ακόμα και με αυτή την αφόρητη ζέστη. Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σαρδηνία για διακοπές (τον Ιούλιο πέρασε και από τη Μύκονο) μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα.

Για εκείνον βέβαια τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Έχει μία εντυπωσιακή και καλλίγραμμη σύντροφο, ενώ πριν από λίγες ημέρες με δικό του γκολ ανέδειξε την Μπάγερν πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο λόγος για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας καλοπερνάει στο πλευρό της Σαμπρίνα Ντουβάντ.

Ο Γάλλος άσος της Μπάγερν Μονάχου δέχθηκε… επίθεση από τη σύντροφό του, καθώς εκείνη του… όρμησε αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

GALLERY

Να σημειωθεί ότι το 2017 ο Κομάν συνελήφθη στη Γαλλία για επίθεση εναντίον της πρώην συντρόφου του. Ο λόγος του επεισοδίου ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής «Equipe», η ενέργεια της κοπέλας του Γάλλου άσου να του υποκλέψει τους κωδικούς του Instagram για να μπει στον λογαριασμό του και να ποστάρει φωτογραφία προκειμένου να διαφημίσει έναν χορηγό της! Κάτι που εξόργισε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος της επιτέθηκε.