Αλέξανδρος Τζόρβας: Ο γοητευτικός πορτιέρο σε μία σπάνια φώτο με τη σύζυγό του

Αλέξανδρος Τζόρβας: Ο γοητευτικός πορτιέρο σε μία σπάνια φώτο με τη σύζυγό του

Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε γενέθλια και η σύζυγός του τού ευχήθηκε δημόσια κοινοποιώντας μία φωτογραφία τους.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα παιδιά του ποδοσφαίρου, διατηρώντας χαμηλό προφίλ. Ακόμα και τώρα που έχει κρεμάσει τα γάντια του, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Mάλιστα, η γοητευτική δικηγόρος και δημοσιογράφος η οποία διατηρεί λογαριασμούς στα sοcial media, αποφεύγει να ποστάρει οικογενειακές φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, χθες (12/08) ο Αλέξανδρος Τζόρβας είχε γενέθλια και η αγαπημένη του δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram όπου έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου».

Να σημειωθεί πως πριν από περίπου τρία χρόνια το ζευγάρι άνοιξε νέες επαγγελματικές σελίδες στη ζωή του. Η Χρυσαυγή μπήκε στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων στηρίζοντας τη γενέτειρα της, τη Λακωνία, και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και εκεί.

Συγκεκριμένα δημιούργησε μαζί με τον αδελφό της Απόστολο, ο οποίος ήταν και ο μηχανικός του έργου, το Luxury Boutique Hotel Costa Rampane. Δίπλα της σε αυτό το νέο εγχείρημα και ο 38χρονος Αλέξανδρος που επενδύει σε γη στην ίδια περιοχή.

GALLERY