Παίκτης της Premier League στη Μύκονο με την «καυτή» σύντροφό του (vid)

Παίκτης της Premier League στη Μύκονο με την «καυτή» σύντροφό του (vid)

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Premier League, βρίσκεται στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές του, μαζί με την σέξι σύντροφό του.

Το «καυτό» μοντέλο εμφανίστηκε με ροζ μπικίνι στην Ψαρρού, αναστατώνοντας τους λουόμενους και συγκεντρώνοντας πολλά βλέμματα θαυμασμού με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, ενώ έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων brand name, μεταξύ άλλων των Dolce e Gabbana και της Adidas.

Πρόκειται για τον Ντέλε Άλι και την Ρούμπι Μέι. Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ και η εντυπωσιακή καλλονή, οι οποίοι είναι ζευγάρι από το 2016, «συνελήφθησαν» από την κάμερα του mykonos live tvκαι ήταν ιδιαίτερα δαχυτικοί μεταξύ τους.

Να σημειωθεί ότι ο Ντέλε Άλι και η Ρούμπι Μέι επισκέπτονται τη Μύκονο για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι. Bέβαια, πέρυσι το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο στη «Sun», καθώς ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει στο νησί των ανέμων σε τραγική κατάσταση μετά την κατανάλωση άφθονου ποτού. Φέτος ας ελπίσουμε πως θα ασχοληθούν μαζί του μόνο λόγω της συντρόφου του, η οποία έχει προκαλέσει αναστάτωση με τις τέλειες αναλογίες της.

GALLERY