Παντρεύτηκε o Μπρούκλιν Μπέκαμ; Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες (pic)

Παντρεύτηκε o Μπρούκλιν Μπέκαμ; Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες (pic)

Έγινε πεθερά η Βικτόρια και δεν πήραμε χαμπάρι;

Περίπου ένας μήνας πέρασε από την ανακοίνωση του αρραβώνα του Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νίκολα Πελτζ και τώρα πολλοί ισχυρίζονται πως το ζευγάρι ήδη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες στάθηκε μία φωτογραφία που πόσταρε στο insta story της η όμορφη ηθοποιός. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία φαίνεται το χέρι του Μπρούκλιν Μπέκαμ που φοράει βέρα.

Και τώρα θα μας πείτε που ξέρουμε ότι το χέρι είναι του νεαρού Μπέκαμ. Ε δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία αφού φαίνονται τα τατουάζ με τη χρονολογία 1974 που γεννήθηκε η Βικτόρια, αλλά και το 7, ο αριθμός της φανέλας Ντέιβιντ.

Ο 21χρονος γιος του πρώην σταρ των γηπέδων ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι θα παντρευτεί, δημοσιεύοντας τις φωτό από τον αρραβώνα και ακολούθως πήρε το κορίτσι του και πήγες διακοπές με τους γονείς του την Ιταλία.

Να σημειωθεί ότι η μέλλουσα κυρία Μπέκαμ είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον Μπρούκλιν, αλλά ως γνωστόν ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Επίσης, η οικογένεια της ηθοποιού είναι περίπου τέσσερις φορές πλουσιότερη από την οικογένεια Μπέκαμ.

GALLERY