Δείτε πρώτοι φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή

Δείτε πρώτοι φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από το περασμένο Σάββατο ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο εξτρέμ του Άρη, Γιάννης Φετφατζίδης και η αγαπημένη του, Δήμητρα Πνευματικού.

Το μυστήριο τελέστηκε στο Κορωπί με το ζευγάρι να έχει στο πλευρό του συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Η Δήμητρα έφτασε στο κτήμα συνοδευόμενη από τους γονείς της, ενώ έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της. Το γαμήλιο πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως είδαμε από φωτογραφίες και βίντεο που ανέβηκαν στα social media όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Επίσης, και η ομάδα της Θεσσαλονίκης πόσταρε φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη συνόδευσε με τις ακόλουθες ευχές:

«Στο χόρτο ντριμπλάρει όποιον θέλει, όποτε θέλει... Στη ζωή, όμως, άφησε την «μπάλα» και την κατοχή της καρδιάς του στην αγαπημένη του Δήμητρα. Από το δικό της το... μαρκάρισμα δεν μπόρεσε να ξεφύγει! Εκεί οι ντρίμπλες δεν... περνούν και άρχισε το... passing game. Γιάννη και Δήμητρα να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους! Έχετε τις θερμότερες ευχές από όλη την οικογένεια του ΑΡΗ!».

GALLERY