Η δήλωση Ελληνίδας για τη συνάντηση με Πικέ - Σακίρα που θα συζητηθεί

Η δήλωση Ελληνίδας για τη συνάντηση με Πικέ - Σακίρα που θα συζητηθεί

Επιτυχημένο μοντέλο, που έχει ταυτίσει το όνομά του με σημαντικά fashion brands, και δυναμική επιχειρηματίας με βαριά κληρονομία, επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο για business & pleasure.

Η Παολίνα Διαμαντούλη, κόρη του Μανώλη Διαμαντούλη, του θρυλικού ιδιοκτήτη του club των stars και celebrities «Κalua», σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη γνωριμία της με διεθνείς διασημότητες που πέρασαν από το φημισμένο μαγαζί στο νησί των ανέμων και αποκάλυψε γιατί η επίσκεψη του Πικέ θα της μείνει αξέχαστη.

«Η επαφή με διεθνείς διασημότητες με βοήθησε να αποκτήσω μια πιο ανοιχτή αντίληψη ζωής. Η γνωριμία με επιτυχημένους ανθρώπους μου άλλαξε την οπτική πάνω στα πράγματα. Από τους πρώτους τους που είχα γνωρίσει και μου είχαν κάνει εντύπωση είναι ο Κέβιν Σπέισι. Φοβερή η απλότητα του. Όπως και η ηρεμία του Βαλεντίνο, ο οποίος αποπνέει την αίσθηση της σιωπηλής δύναμης. Όταν γνώρισα την Ντούτζεν Κρος την πλησίασα για να της πιάσω κουβέντα. Με κοίταξε με προσοχή και έπειτα με παρότρυνε να γίνω μοντέλο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θα ξεχάσω επίσης ποτέ την απρόσμενη επίσκεψη του Πικέ. Εφτασε με σκάφος και καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι, μπήκε στο "Kalua". Οι άνθρωποι που εργάζονταν σε εμάς τον αναγνώρισαν και άρχισαν να φωνάζουν από ενθουσιασμό. Συνοδευόταν από ένα χαρούμενο και χαμογελαστό μικροκαμωμένο κορίτσι. Μας πήρε χρόνο για να αντιληφθούμε ότι αυτό το κορίτσι με το σορτσάκι και τις σαγιονάρες που έμοιαζε με παιδάκι δεν ήταν άλλη από τη Λατινοαμερικάνα σταρ Σακίρα», διηγήθηκε στο Gala.

GALLERY