Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz–Το τέλος της σχέσης που δεν περιμέναμε

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz–Το τέλος της σχέσης που δεν περιμέναμε

Γνωστό ζευγάρι της showbiz τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης!

Τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι διατηρεί μια πολύ δυνατή σχέση, που, όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς την επισημοποίηση. Μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας την πέρασαν μαζί στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Νότια Προάστια και όπως βλέπαμε από τα Instastories που ανέβαζαν, περνούσαν πολύ καλά μαζί και έδειχναν ευτυχισμένοι.

Δυστυχώς όμως, αντί να ραφτούμε και να φάμε κουφέτα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportsradar, το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες πήρε την κοινή απόφαση να βάλει τίτλους τέλους στη σχέση του.

Πρόκειται για τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η συνεργάτιδα της Τσαματίνας Τσιμτσιλή όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της απόστασης (ο Άρης αγωνίζεται στη Ρουμανία) ωστόσο, τους κούρασε το γεγονός πως έπρεπε να βρίσκονται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι και έτσι οδηγήθηκαν στο χωρισμό. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως η επανασύνδεση είναι σχεδόν απίθανη, ενώ και οι δύο έσβησαν κοινές φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στα Social media.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ο Άρης και η Μαρία έχουν μαλώσει, αντιθέτως, χώρισαν φιλικά καθώς έχουν να θυμούνται μόνο όμορφες στιγμές από αυτή τη σχέση.

GALLERY