Διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο παιδί του (pics)

Διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο παιδί του (pics)

Τον περασμένο Οκτώβρη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και τώρα περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν και τώρα είναι έτοιμοι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Πρόκειται για τον Ρίο Φέρντιναντ και την Κέιτ Ράιτ. Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2015 πέρασε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του καθώς έχασε την πρώτη του σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του. Δύο χρόνια αργότερα γνώρισε την ξανθιά καλλονή, η οποία έμελλε να είναι η γυναίκα που θα έφερνε ξανά το χαμόγελο στα χείλη του.

Το ζευγάρι τον Οκτώβρη του 2019 παντρεύτηκε σε πολυτελές θέρετρο στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας και τώρα περιμένει το πρώτο παιδάκι του. Η Κέιτ και ο Ρίο ανέβασαν ένα βίντεο στα social media στο οποίο φαίνεται να ανακοινώνουν το χαρμόσυνο γεγονός στα άλλα τρία παιδιά του παλαίμαχου άσου. Η 8χρονη Τία, ο 13χρονος Λόρενς και ο 11χρονος Τέιτ πέταξαν από τη χαρά τους και περιμένουν με ανυπομονησία να γεννηθεί το αδερφάκι τους.

«Η εγκυμοσύνη σε αλλάζει, κουράζεσαι περισσότερο μερικές φορές, αλλά προσπαθώ να παραμείνω ενεργή καθώς είναι καλό για το μυαλό μου», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις της η κυρία Φέρντιναντ.

https://www.instagram.com/p/CBlZqOLDtIZ

GALLERY