Παντρεμένος παίκτης της Premier League έκανε παιδί με συνοδό πολυτελείας (pics)

Παντρεμένος παίκτης της Premier League έκανε παιδί με συνοδό πολυτελείας (pics)

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προέβη η πρώην συνοδός πολυτελείας, Κέιτι Μόργκαν.

Νέο σκάνδαλο ξέσπασε στην Premier League καθώς σύμφωνα με τη «Sun» πολύ γνωστός και παντρεμένος ποδοσφαιριστής άφησε έγκυο μία πρώην συνοδό πολυτελείας.

Η Κέιτι Μόργκαν, εξομολογήθηκε στο αγγλικό ταμπλόιντ πως παίκτης της Premier League αγόρασε αρκετές φορές τις υπηρεσίες της -πίσω από την πλάτη της συντρόφου του- και πως τον περασμένο Μάρτιο έφερε στον κόσμο το γιο του.

«Σοκαρίστηκε όταν του είπα πως ήμουν έγκυος και δεν πίστευε αρχικά ότι θα έφερνα το δικό του παιδί στον κόσμο. Δεν περίμενε με τίποτα να του πω ότι θα γινόταν πατέρας.

Έμοιαζε να ντρεπόταν, ξέροντας ότι κάποιοι από τους φίλους του ποδοσφαιριστές ήταν πελάτες μου», τόνισε αρχικά η 26χρονη, η οποία στη συνέχεια ανέφερε πώς κλείστηκε το πρώτο ραντεβού μαζί με τον γνωστό άσο.

«Του έδωσαν το τηλέφωνό μου και είπε πως θα περνούσε ωραία μαζί μου. Δεν είχε πρόβλημα να πληρώσει για τις υπηρεσίες μου. Με σύστησαν σε αυτόν δύο φίλοι του που είναι αμφότεροι Άγγλοι ποδοσφαιριστές. Έχω πλαγιάσει και με άλλους παίκτες της Premier League. Μου αρέσει που είναι γυμνασμένοι», κατέληξε η πληθωρική Κέιτι.

GALLERY