Σάρα Καρμπονέρο: Οι πρώτες εμφανίσεις μετά τη μάχη της με τον καρκίνο (pics)

Σάρα Καρμπονέρο: Οι πρώτες εμφανίσεις μετά τη μάχη της με τον καρκίνο (pics)

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος αφήνει πίσω τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της.

Πριν από ένα χρόνο η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο, δε μπορούσε να πιστέψει όλα αυτά που περνούσε. Η ίδια λίγες ημέρες μετά το έμφραγμα που υπέστη ο τερματοφύλακας και παραλίγο να χάσει τη ζωή του, ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο και υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τις ωοθήκες της.

Ακολούθησαν οι χημειοθεραπείες με το ζευγάρι να είναι ενωμένο κι έτοιμο να αντιμετωπίσει και αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. «Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ.

Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα, ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες, τον οποία αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς. Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά και ότι θα έχει ευχάριστο τέλος.

Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου», είχε γράψει η γνωστή αθλητικογράφος.

Περίπου ένα χρόνο μετά την περιπέτεια της, η Καρμπονέρο ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με κοντό μαλλί, ωστόσο είναι εξίσου εντυπωσιακή και δείχνει ότι δεν έχει χάσει τίποτα από τη λάμψη, την ομορφιά και την γοητεία της.

Δείτε στη gallery την Σάρα Καρμπονέρο μετά τη «μάχη» που έδωσε:

GALLERY