Θα... λιώσετε! Τα τρυφερά λόγια του Ράμος για την επέτειο γάμου με την Ρούμπιο

Θα... λιώσετε! Τα τρυφερά λόγια του Ράμος για την επέτειο γάμου με την Ρούμπιο

Πόσο τρυφερός μπορεί να είναι τελικά αυτός ο Ράμος;

Ο Σέρχιο Ράμος πριν από ένα χρόνο πήρε επιτέλους το κορίτσι. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης και τρία παιδιά έπρεπε να το αποκαταστήσει.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και η γοητευτική τηλεπερσόνα, Πιλάρ Ρούμπιο, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης, παρουσία διάσημων καλεσμένων.

Το ζευγάρι χθες (15/6) γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του με τον Ισπανό άσο να ποστάρει ένα τρυφερό μήνυμα στα social media.

«Η περιγραφή ενός συναισθήματος με λόγια δεν είναι εύκολη, αλλά το να ζω δίπλα σου κάθε μέρα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έδωσε η ζωή. Πριν από ένα χρόνο είπαμε «ναι», αλλά η δέσμευσή μας «σφραγίστηκε» την ημέρα που συναντηθήκαμε. Επειδή δεν υπάρχω εγώ χωρίς εσένα, ούτε εμείς χωρίς αυτούς, Σέρχιο, Μάρκο, Αλεχάντρο... Χρόνια πολλά, αγάπη μου», έγραψε ο αρχηγός της «βασίλισσας».

Από την πλευρά της η τηλεπερσόνα, η οποία διανύει την τέταρτη εγκυμοσύνης της σχολίασε: «Σ’ ευχαριστώ Σέρχιο που με κάνεις την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο, για την άπειρη αγάπη σου και για αυτήν την οικογένεια που έχουμε. "Ναι, θέλω" να είμαι πάντα δίπλα σου».

GALLERY