Πιπεράτη αποκάλυψη! Ραμί-Άντερσον μαντέψτε πόσες φορές έκαναν σεξ τη μέρα

Πιπεράτη αποκάλυψη! Ραμί-Άντερσον μαντέψτε πόσες φορές έκαναν σεξ τη μέρα

Το πρώην ζευγάρι σπάει κάθε ρεκόρ!

Σε πιπεράτες αποκαλύψεις για το πόσο καλά περνούσαν ο Αντίλ Ραμί και η Πάμελα Άντερσον την περίοδο που ήταν μαζί κι ευτυχισμένοι, προέβη ο Αλεξάντρ Κοκόριν.

Ο συμπαίκτης του Γάλλου άσου στη Σότσι υποστήριξε πως ο Ραμί τους μιλάει συχνά για όσα έζησε και έκανε μαζί με τη σεξοβόμβα ηθοποιό.

«Ο Ραμί μας έχει πει πολλά ενδιαφέροντα για την Άντσερον. Μας έχει πει, δηλαδή, ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ότι έκαναν έρωτα 12 φορές την ημέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Κοκόριν.

Ο 34χρονος Ραμί και η 52χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός χώρισαν το 2019 με την Άντερσον να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή για απιστία και να τον χαρακτηρίζει «ναρκισιστή» και «τέρας».

«Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες, “τέρατα”. Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως είναι δυνατόν να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δύο γυναικών. Αυτός είναι το τέλος. Πως μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου», είχε γράψει η Πάμελα σε ανάρτηση της στα social media.

«Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος. Όπως συχνά, σε τέτοιες καταστάσεις, μπορεί να κυριαρχήσουν τα συναισθήματα και να εκφραστούν υπερβολικά πράγματα. Έχει πεποιθήσεις, είναι ειλικρινής στους αγώνες της και η αγάπη μου για εκείνη ήταν πάντα ειλικρινής. Αυτό είναι που θέλω να θυμάμαι.

Σε καμία περίπτωση δεν κάνω διπλή ζωή. Είμαι απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους, Σιντονί, για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό. Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση», είχε αναφέρει από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής.

Να σημειωθεί ότι η Άντερσον είχε κατηγορήσει τον Ραμί και για σωματική βία μετά τον χωρισμό τους.

GALLERY