Η ζωή της Γουάντα Νάρα γίνεται σειρά με... πικάντικες αποκαλύψεις (pics)

Η ζωή της Γουάντα Νάρα γίνεται σειρά με... πικάντικες αποκαλύψεις (pics)

H ζωή της γυναίκας και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη με την ίδια να υπόσχεται άγνωστες και πικάντικες αποκαλύψεις.

Η Γουάντα Νάρα έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ, τόσο με το διαζύγιο της από τον Μάξι Λόπες για να παντρευτεί τον -πρώην συμπαίκτη του- Μάουρο Ικάρντι, όσο και με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που «ανεβάζει» συχνά στα social media.

Όλα αυτά, αλλά και πολλά περισσότερα, τα οποία είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό, θα υπάρχουν στην τηλεοπτική σειρά που θα γίνει για τη ζωή της, με την ίδια να αποκαλύπτει τις προτάσεις που της έχουν έχουν από Netflix και HBO!

«Φέτος δύο πολύ μεγάλες εταιρείες, μου πρότειναν να «πω» τη ζωή μου σε μια σειρά, η μία είναι το Netflix και η άλλη είναι το HBO. Σκέφτομαι πώς να δομήσω την ιστορία. Αν ήθελα να ξεκινήσω από την παιδική μου ηλικία, η σειρά θα ήταν πολύ μεγάλη και θα έπρεπε να υπάρξει άλλη μία πανδημία για να τα δούμε όλα. Θα υπήρχαν πολλά κεφάλαια και πολλοί χαρακτήρες», είπε αρχικά η σύζυγος του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία στη συνέχεια υποσχέθηκε «καυτές» αποκαλύψεις.

«Αυτή την εβδομάδα, πάντως, θα αρχίσουμε να τη γράφουμε, θα είναι εξαιρετική δουλειά. Πολλοί πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για μένα, αλλά ορκίζομαι ότι πολλές πικάντικες λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ. Όπως μου είπαν, μέρος της σειράς θα γυριστεί στην Αργεντινή, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια θα με υποδυθεί, ακόμα δεν μπορώ να το φανταστώ», κατέληξε η Νάρα στο περιοδικό Gente της Αργεντινής.

GALLERY