Συγκλονίζει η σύζυγος του Σάρατε: «Μου έλεγαν ότι θα κομματιάσουν το γιο μου»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Σάρατε: «Μου έλεγαν ότι θα κομματιάσουν το γιο μου»

Η μεταγραφή του Μάουρο Σάρατε στη Μπόκα στάθηκε αφορμή για να βιώσει εφιαλτικές στιγμές η οικογένεια του, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Νάταλι Γουέμπερ.

Πριν από δύο χρόνια ο Αργεντινός άσος αποχώρησε από τη Βέλες για να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα. Μία μεταγραφή που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς οι οπαδοί της Βέλες έφτασαν στο σημείο να απειλούν ότι θα βάλουν βόμβα στο σχολείο που πήγαιναν τα παιδιά του Σάρατε ή και ακόμα πως θα κομματιάσουν τον δύο ετών γιο του.

Η σύζυγος του 33χρονου ποδοσφαιριστή σε πρόσφατη συνέντευξή της θυμήθηκε όσα βίωσε: «Με τον καιρό, σκέφτομαι πόσο μακριά θα μπορούσε να φτάσει η τρέλα κάποιου. Μου έστελναν πανό και φωτογραφίες στην πόρτα του σπιτιού μου λέγοντας ότι επρόκειτο να κομματιάσουν τον Ρόκο, τον γιο μου που ήταν δύο ετών. Είχα μπροστά μου ανθρώπους με αρρωστημένο μυαλό.

Όταν ο Μάουρο πήγε στην προετοιμασία της Μπόκα, θυμάμαι να βρίσκομαι στο μπάνιο και να φοβάμαι πως κάποιος θα μπει στο σπίτι μου για να σκοτώσει εμένα και τα παιδιά μου. Ήμουν τόσο φοβισμένη, που τα βράδια δεν κοιμόμουνα και τη μέρα δεν ήθελα να βγω έξω από το σπίτι. Μου έστελναν φωτογραφίες του Μάουρο και δίπλα του πιστόλια.

Δεν νομίζω ότι πλέον θα συμβεί κάτι άλλο σχετικό. Είναι μια ιστορία που έχει περάσει. Ήταν οπαδοί της Βέλες που είχαν μέσα τους θυμό. Κάποιοι βέβαια τους έβαλαν να το κάνουν. Δεν έχει σημασία ποιοι ήταν. Ελπίζω πως στο μέλλον δεν θα γίνει τίποτα άλλο όταν οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες», ανέφερε το γνωστό μοντέλο, Νάταλι Γουέμπερ.

GALLERY