Η πρώην σύντροφος του Φορτούνη έχει νέο αμόρε και τον ξέρεις πολύ καλά (pics)

Η πρώην σύντροφος του Φορτούνη έχει νέο αμόρε και τον ξέρεις πολύ καλά (pics)

Ο έρωτας με έρωτα περνάει...

Ο Κώστας Φορτούνης για αρκετά χρόνια είχε δεσμό με τη Μαριέττα Ντρούγια, η οποία κατάγεται από την Καλαμπάκα όπως και εκείνος. Οι φίλοι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα έλεγαν πως το ζευγάρι είναι τόσο ευτυχισμένο μαζί που κάποια στιγμή στο μέλλον σκόπευε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ξαφνικά το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου 1,5 χρόνο (τον λόγο δεν τον μάθαμε ποτέ) και μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv είχε τσακώσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με νέα συνοδό σε μεγάλο εμπορικό κατάστημα των βορείων προαστίων. Εδώ και λίγους μήνες λοιπόν, και η πρώην σύντροφος του διεθνούς άσου γύρισε σελίδα στην προσωπική ζωή της.

Η Μαριέττα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μάντζαρη. Η 32χρονη γοητευτική εκπαιδευτικός και ο μπασκετμπολίστας δεν κρύβουν τη σχέση τους, με την όμορφη Μαριέττα να ποστάρει κοινές φωτογραφίες τους στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως και ο Μάντζαρης πριν τη Μαριέττα διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό με τη επίσης γοητευτική μελαχρινή, Βάσω Δαμιανού.

Δείτε στη gallery το ευτυχισμένο και ταιριαστό ζευγάρι:

GALLERY