Θηρίο στο... κελί: Γιατί δεν κυκλοφορούσε καθόλου στη φυλακή ο Τάισον;

Θηρίο στο... κελί: Γιατί δεν κυκλοφορούσε καθόλου στη φυλακή ο Τάισον;

Ο Αμερικανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στη φυλακή δεν έβγαινε από το κελί του, καθώς ερωτοτροπούσε συνεχώς.

Ο Μάικ Τάισον έχει περάσει πολλά. Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, έκανε φυλακή με την κατηγορία του βιασμού και το 2009 έχασε την 4χρονη κόρη του σ' ένα τραγικό δυστύχημα με το καλώδιο που κρεμόταν στον διάδρομο του σπιτιού του.

Σήμερα, προσπαθεί μέσα από τα ρινγκ να βγάλει λεφτά και να βοηθήσει τον κόσμο που έχει ανάγκη, ωστόσο δεν ξεχνάει την... τρελή ζωή που είχε μέσα και έξω από την φυλακή.

«Εκανα τόσο πολύ σεξ που ήμουν πολύ κουρασμένος ακόμα και για να πάω στο γυμναστήριο και να δουλέψω. Απλά καθόμουν στο κελί μου όλη μέρα».

Ο Τάισον, ο οποίος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα ρινγκ μίλησε και τις επιδόσεις του και έκανε τη σύγκριση τότε με τώρα. «Δεν μπορεί να π...ς κορίτσια όπως συνήθιζες όταν ήσουν νέος».

Ο 53χρονος Αμερικανός έβγαλε στην καριέρα του πάνω από 300.000.000 δολάρια. Σήμερα όμως έχει μείνει άφραγκος.

«Όταν ήμουν νέος ήμουν ένα ζώο με τα λεφτά. Δίνοντας λεφτά ήταν σαν να τους γα...ω όλους, πάρταρα με όλους και γ...α τις μητέρες τους, τις αδερφές τους και τις ξαδέρφες τους... όργια. Ήμουν τρελός. Ήμουν τόσο άρρωστος και δεν είχα ιδέα ότι ήμουν τόσο πολύ άρρωστος. Αγόρασα αρκετά αυτοκίνητα για κορίτσια επίσης», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

GALLERY