Άρσεναλ: Δείτε την κουκλάρα σύζυγο του Κολάσινατς που συνελήφθη για κατοχή όπλου (pics)

Άρσεναλ: Δείτε την κουκλάρα σύζυγο του Κολάσινατς που συνελήφθη για κατοχή όπλου (pics)

Η γυναίκα του άσου της Άρσεναλ «τάραξε» το Λονδίνο.

Η σύζυγος του Σέαντ Κολάσινατς συνελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπίγκιν Χιλ του Λονδίνου έχοντας μαζί της ένα τέιζερ (που προκαλεί ηλεκτροσόκ), το οποίο είχε αγοράσει στη Γερμανία.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου το εντόπισε στις αποσκευές της 27χρονης και προχώρησαν στην σύλληψη. Η γυναίκα έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι είχε ενημερώσει τις αρχές πως είχε το όπλο στην κατοχή της.

«Όλα ήταν μια παρεξήγηση. Το τέιζερ ήταν ακόμα στο κουτί του και δεν είχε μπαταρίες. Η Μπέλα μπόρεσε να αποδείξει ότι είχε στείλει μέιλ στους αρμόδιους για να εξασφαλίσει ότι μπορούσε να το περάσει στην χώρα. Δυστυχώς, εκείνη βρισκόταν στον αέρα με κλειστό το κινητό της, όταν έλαβε ένα μέιλ που την ενημέρωνε ότι το εν λόγω όπλο είναι παράνομο», σχολίασε εκπρόσωπος του Κολάσινατς.

Να σημειωθεί πως η σύζυγος του άσου της Άρσεναλ, Μπέλα, ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε για την προσωπική της ασφάλεια, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο σύντροφός της μαζί με τον συμπαίκτη του Μεσούτ Οζίλ το περασμένο καλοκαίρι.

GALLERY