Απίστευτη δήλωση από την Κλόε Καρντάσιαν: «Οι άνθρωποι νομίζουν πως ξέρουν τι γίνεται στη μήτρα μου»

Απίστευτη δήλωση από την Κλόε Καρντάσιαν: «Οι άνθρωποι νομίζουν πως ξέρουν τι γίνεται στη μήτρα μου»

Η ριάλιτι σταρ βγήκε εκτός εαυτού...

Τις τελευταίες ημέρες διάφοροι χρήστες του Twitter έχουν πειστεί πως η Κλόε Καρντάσιαν περιμένει δεύτερο παιδί με τον Τρίσταν Τόμπσον. Μπορεί βέβαια πριν από κάποιο χρονικό διάστημα η ριάλιτι σταρ να ανέφερε πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον ΝΒΑer ως δότη για να κάνει και άλλο παιδί στο μέλλον, ωστόσο αυτό δεν αποδεικνύει κάτι.

«Λοιπόν, μου λέτε ότι η Khloe είναι έγκυος ξανά με έναν άντρα που την απάτησε δύο φορές και την άφησε μόνη της κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη;», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Η Κλόε έγινε έξαλλη και διέψευσε τις φήμες μέσα από τον δικό της λογαριασμό: «Δεν μπαίνω πολύ στα social media αυτές τις μέρες και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους μένω αποστασιοποιημένη. Τα άρρωστα και οδυνηρά πράγματα που λένε οι άνθρωποι. Είμαι αηδιασμένη από όλα αυτά τα πράγματα που βλέπω. Οι άνθρωποι με κάποιον τρόπο ορκίζονται ότι γνωρίζουν τα πάντα για μένα. Συμπεριλαμβανομένου και το τι γίνεται στη μήτρα μου. Πόσο άρρωστο. Τα άσχημα πράγματα που λέτε για μένα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φήμη! Έχω δει τόσες πολλές οδυνηρές ιστορίες και tweets για μένα σε μια εντελώς ψεύτικη ιστορία. Αλλά ακόμη και αν ήταν αλήθεια .... είναι η ζωή μου, όχι η δική σας», έγραψε έξαλλη η τηλεπερσόνα.

GALLERY