Συνέβη και αυτό: Παρακολουθούσε με κάμερες την πρώην σύζυγό του (pics)

Συνέβη και αυτό: Παρακολουθούσε με κάμερες την πρώην σύζυγό του (pics)

Η παράφορη ζήλια για την πρώην σύντροφό του, οδήγησε την αστυνομία έξω από την πόρτα του!

Συστάσεις από την αστυνομία για να πάψει να παρακολουθεί τη μητέρα της κόρης του δέχθηκε γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, παρακολουθούσε τις κινήσεις της πρώην γυναίκας του μέσω κλειστού κυκλώματος.

Πρόκειται για τον Τζον Στόουνς. Η πρώην αγαπημένη του25χρονου κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Μίλι Σάβατζ, αντιλήφθηκε πως ο Στόουνς είχε πρόσβαση στο κύκλωμα του σπιτιού το οποίο μοιραζόταν όταν ήταν ακόμη παντρεμένοι και κάλεσε την αστυνομία.

«Μένει μόνη της και φοβήθηκε. Ένιωθε ευάλωτη. Έλαβε μηνύματα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Τζον είχε πρόσβαση στο κλειστό κύκλωμα». υποστήριξε αστυνομική πηγή μιλώντας στη Sun.

Η Σάβατζ μετά από ειδική άδεια που έλαβε από την αστυνομία εξαιρέθηκε από το πρωτόκολλο του lockdown και μετακόμισε στους γονείς της για να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια.

Να σημειώσουμε πως το πρώην ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2018 μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι τριών ετών, ενώ ο Στόουνς, εδώ και μερικούς μήνες έχει νέα σύντροφο, την 30χρονη Ολίβια Νέιλορ.

GALLERY