Το διαβάσαμε και πάθαμε πλάκα: Αυτά έτρωγε ο Μπαλοτέλι στην καραντίνα

Το διαβάσαμε και πάθαμε πλάκα: Αυτά έτρωγε ο Μπαλοτέλι στην καραντίνα

Ο Ιταλός άσος δεν το... έχει με τη μαγειρική αλλά έκανε ότι μπορούσε για να μην πεθάνει από την πείνα εν μέσω καραντίνας.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, έχοντας ξεμείνει μόνος του δίχως φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια του lockdown στην Ιταλία, αποκάλυψε τι έτρωγε τον πρώτο καιρό του εγκλεισμού καθώς δεν έχει ιδέα από μαγειρική!

Ο νυν επιθετικός της Μπρέσια, μίλησε με τον συμπατριώτη και πρώην συμπαίκτη του, Αλεσάντρο Μάτρι, στα social media και του αποκάλυψε πως ήταν τρομερά δύσκολες για εκείνες οι πρώτες μέρες της καραντίνας.

«Είχα μείνει τελείως μόνος μου γιατί η κόρη μου ήταν στη Νάπολη, ο γιος μου στη Ζυρίχη, η μητέρα μου λόγω ηλικίας και αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες έπρεπε να προφυλαχθεί, ενώ οι φίλοι μου ήταν σε καραντίνα με τις οικογένειές τους. Οπότε το πέρασα μόνος. Τον πρώτο καιρό έτρωγα μόνο κονσέρβες γιατί είμαι ανίκανος να μαγειρέψω. Έπειτα από λίγες μέρες ευτυχώς κατάφερα να παραγγείλω φαγητό» είπε ο Μπαλοτέλι, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχή του από τις προπονήσεις:

«Τώρα αν μου πετάξεις μια μπάλα, δεν θα μπορέσω να την κοντρολάρω με μια επαφή... Πάνε δυο μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξα με μπάλα...».

GALLERY