Ολυμπιονίκης έγινε... ντελιβεράς λόγω κορονοϊού (pics)

Ολυμπιονίκης έγινε... ντελιβεράς λόγω κορονοϊού (pics)

Άφησε το ξίφος για να γίνει διανομέας φαγητού!

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας στο Λονδίνο το 2012 εργάζεται στην εταιρία Uber Eats που παρέχει υπηρεσίες ντελίβερι με το ποδήλατο, προκειμένου να τα βγάλει πέρα οικονομικά εν μέσω της πανδημίας.

Πρόκειται για τον Ιάπωνα αθλητή, Ρίο Μιγιάκε, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις χορηγίες που είχε στο διάστημα της αποχής των αγώνων!

«Νομίζω ότι ήταν λίγο ανάρμοστο να λάβω υποστήριξη σε μια τέτοια κατάσταση, γι 'αυτό είπα στους χορηγούς μου να ανασταλεί προς το παρόν» τόνισε ο Ολυμπιονίκης, ο οποίος με τη νέα του δουλειά έβγαλε σχεδόν 19 δολάρια την ημέρα.

«Αναγκαστικά χρησιμοποιώ τις αποταμιεύσεις μου για τα προς το ζην, οπότε πρέπει να κερδίσω χρήματα μόνος μου. Σκέφτηκα επίσης ότι κάνοντας την παράδοση του Uber Eats, μπορεί να αποτρέψει την αποδυνάμωση της φυσικής μου κατάστασης».

Ο Ιάπωνας Ολυμπιονίκης πάντως τόνισε και για τα μέτρα ασφαλείας: «Δεν υπάρχει επαφή με άλλα άτομα και είναι μικρός ο κίνδυνος εξάπλωσης. Η μόνη φορά που έχω επαφή είναι όταν παίρνω φαγητό από το προσωπικό του εστιατορίου» κατέληξε.

GALLERY