Εκπρόσωπος του πιλότου κατηγορεί τον Κόμπι Μπράιαντ και τους επιβάτες για το δυστύχημα

Εκπρόσωπος του πιλότου κατηγορεί τον Κόμπι Μπράιαντ και τους επιβάτες για το δυστύχημα

Στην αντεπίθεση πέρασε ο εκπρόσωπος του πιλότου της μοιραίας πτήσης του Καλαμπάσας, ο οποίος με αγωγή του κατηγορεί ότι ο θρύλος του ΝΒΑ και οι επιβάτες του ελικοπτέρου είναι υπαίτιοι για το δυστύχημα του Ιανουαρίου.

Εχουν περάσει περίπου τρεισήμισι μήνες από το αεροπορικό δυστύχημα στην πλαγιά ενός βουνού στο Καλαμπάσας, που στέρησε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του Τζιάνα και άλλα επτά άτομα, και όπως φαίνεται η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει άμεσα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ στην αγωγή της Βανέσα Μπράιαντ απάντησε εκπρόσωπος -που είναι ταυτόχρονα και συγγενής- του πιλότου και κατηγορεί τους επιβάτες για την πρόσκρουση του αεροπλάνου σε βουνό της περιοχής εξαιτίας πυκνής ομίχλης.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του αδικοχαμένου θρύλου του ΝΒΑ έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του πιλότου της μοιραίας πτήσης, ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, συγγενής που εκπροσωπεί τον Αρα Τζορτζ Ζομπαγιάν περνά στην αντεπίθεση με δική του αγωγή μέσω της οποίας υποστηρίζει ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από υπαιτιότητα των επιβατών.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ποιο ήταν το λάθος που έκαναν ο σταρ των Λέικερς, η κόρη του και οι ακόμη έξι επιβάτες το πρωινό της 26ης Ιανουαρίου αν και φημολογείται πως αναφέρεται στις πιέσεις που δέχθηκε ο πιλότος για να πετάξει υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

GALLERY