Η σύντροφος του Ρονάλντο έβγαλε ρούχα σε δημοπρασία για την καταπολέμηση του κορονοϊού (pics)

Η σύντροφος του Ρονάλντο έβγαλε ρούχα σε δημοπρασία για την καταπολέμηση του κορονοϊού (pics)

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες με ανάρτηση της στο Ιnstagram έκανε γνωστό πως πρόκειται να βοηθήσει με το δικό της τρόπο στην καταπολέμηση του Covid-19.

To κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως μέσω ενός app μπορούν να αγοράσουν κάποια ρούχα που επέλεξε να βγάλει σε δημοπρασία, και τα έσοδα στη συνέχεια θα δοθούν στα νοσοκομεία.

«Αυτή τη στιγμή περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές. Νοσοκομεία, νοσοκόμες, γιατροί, όλο το προσωπικό υγείας και όλοι όσοι δυστυχώς αρρώστησαν από αυτήν την πανδημία χρειάζονται πραγματικά τη βοήθειά μας. Η Ισπανία υπέφερε πολύ άσχημα λόγω της πανδημίας COVID-19.

Γι 'αυτό αποφάσισα να βοηθήσω. Επέλεξα 4 όμορφα είδη ένδυσης και το μπλουζάκι της Juventus F.C. με υπογραφή του CR7 για πώληση. Μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, τη χώρα μας και τον πλανήτη μας.

Όλο το ποσό από την πώληση θα δωρηθεί σε ισπανικά νοσοκομεία για την καταπολέμηση του COVID-19. Απλώς κατεβάστε app, βρείτε το προφίλ μου (georginagio) και λάβετε μέρος στη δημοπρασία. Ευχαριστώ», έγραψε η σύντροφος του σταρ της Γιουβέντους!

GALLERY