Σέρχιο Ράμος: Η απίστευτη έκπληξη της αστυνομίας στα γενέθλια του γιου του (vids)

Σέρχιο Ράμος: Η απίστευτη έκπληξη της αστυνομίας στα γενέθλια του γιου του (vids)

O πρωτότοκος γιος του Σέρχιο Ράμος έκλεισε τα 6 του χρόνια και δέχτηκε ένα αναπάντεχο δώρο από την... αστυνομία.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τη σύζυγό του Πιλάρ Ρούμπιο διοργάνωσαν ένα... πριβέ πάρτι -λόγω κορονοϊού- και γιόρτασαν τα 6α γενέθλια του Σέρχιο Ράμος Τζούνιορ.

To ζευγάρι το οποίο περιμένει και τέταρτο γιο, έκανε δώρα στο παιδί του αλλά ανέλαβε δράση και η ισπανική αστυνομία, καθώς εκπρόσωποι του νόμου έφτασαν έξω από το σπίτι του Σέρχιο Ράμος και έδωσαν ευχές στον γιο του.

«Σε ιδιαίτερες στιγμές, ιδιαίτερες εκπλήξεις. Όχι μόνο μας προστατεύουν αλλά κάνουν χαρούμενα και τα παιδιά μας στα γενέθλιά τους», έγραψε ο Ισπανός άσος της «βασίλισσας» στο βίντεο που πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο φαίνεται η αστυνομία έξω από το σπίτι του.

Παράλληλα, ο Ράμος δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο στο οποίο είναι όλη η οικογένεια και σβήνει τη γενέθλια τούρτα: «Έξι χρόνια... Ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα. Γιε μου, θέλουμε να συνεχίσεις να μεγαλώνεις με χαρά, να είσαι πάντα ευτυχισμένος και να γνωρίζεις ότι οι γονείς και τα αδέλφια σου θα είναι πάντα δίπλα σου. Σε αγαπάμε!», σχολίασε ο Ισπανός διεθνής.

https://www.instagram.com/p/B_2uEMjCM5i