Είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;

Είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;

Η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν πολύ!

Είναι νέα, ωραία, πετυχημένη και εκείνος διαγράφει μία σπουδαία καριέρα στο χώρο του αθλητισμού. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί και οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν πως πρόκειται για το νέο hot ζευγάρι.

Πρόκειται για Κένταλ Τζένερ και τον Ντέβιν Μπούκερ. Το μοντέλο και ο εκατομμυριούχος μπασκετμπολίστας των Φοίνιξ Σανς έγιναν αντικείμενο κουτσομπολιού όταν πριν από λίγες μέρες καθώς έσπασαν την καραντίνα και ταξίδεψαν μαζί.

Η συνάντησή τους σχολιάστηκε στο Twitter με ένα χρήστη μάλιστα να αναδημοσιεύει ένα υποτιμητικό βίντεο για το τοπ μόντελ. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε ένα βίντεο από το Tik Tok και έγραψε πως οι παίκτες του NBA δίνουν ο ένας στον άλλον την Κένταλ Τζένερ, καθώς υπήρξε και σε σχέση με τον Μπεν Σίμονς.

Το μοντέλο είδε το σεξιστικό σχόλιο που έγινε για εκείνην και μάλιστα, απάντησε μέσω του δικού της λογαριασμού. «Κάνουν λες και δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο για το πού το δίνω»,έγραψε.

Nα σημειωθεί ότι το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει πως πρόκειται απλώς για μια δυνατή φιλία! Αν ισχύει, θα φανεί στο μέλλον.

GALLERY