Κλόε Καρντάσιαν: Θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί και δε φαντάζεστε με ποιον

Κλόε Καρντάσιαν: Θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί και δε φαντάζεστε με ποιον

Η ριάλιτι τηλεπερσόνα θέλει να κάνει δεύτερο παιδί και μας άφησε άφωνους με την επιλογή του πατέρα.

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε πως ξεκίνησε να καταψύχει τα ωάριά της σε περίπτωση που θελήσει μελλοντικά να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Αυτό σαφώς και είναι μία είδηση.

«Κάνω ενέσεις ορμονών περίπου 5 ημέρες τώρα. Η διαδικασία της ένεσης μου φάνηκε εντάξει. Δεν ξέρω, δεν ήταν τόσο δύσκολο, είμαι οκ», ανέφερε στις αδερφές της στο νέο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians.

Η ριάλιτι σταρ τόνισε επίσης πως αν έβρισκε κι έναν δωρητή σπέρματος θα είχε ακόμη περισσότερες πιθανότητες να μείνει κάποια στιγμή ξανά έγκυος. Και το καλύτερο; Έχει ήδη κάποιον στο μυαλό της.

Η τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως ο πατέρας θα μπορούσε να είναι ο Τρίσταν Τόμπσον, με τον οποίο έχει ήδη αποκτήσει την Τρου. «Μετά το ραντεβού με τον γιατρό μίλησα στον Τρίσταν. Αν μπορώ να δημιουργήσω έμβρυα και να κάνω όλα τα test DNA, τότε η πιο έξυπνη και σωστή επιλογή είναι ο Τρίσταν. Είναι όμως κάπως περίεργο αν σκεφτείς πως εγώ και ο Τρίσταν δεν είμαστε πια μαζί. Δεν ξέρω τι να κάνω», ανέφερε η Κλόε.

Φήμες ήθελαν τον ΝΒΑer να πολιορκεί την Καρντάσιαν για επανασύνδεση, αλλά όπως φαίνεται εκείνη θέλει μόνο το σπέρπα του.

GALLERY