Ίσκο: Συγκλονίζει το μήνυμα του ανήμερα των γενεθλίων του (pics)

Ίσκο: Συγκλονίζει το μήνυμα του ανήμερα των γενεθλίων του (pics)

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τα 28 χρόνια του και έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media.

O Ίσκο στις 21/4 είχε γενέθλια, αλλά δεν γιόρτασε όπως επιθυμούσε λόγω της κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας του κορονοϊού. Ο Ισπανός διεθνής είχε στο πλευρό του μόνο την σύντροφό του, Σάρα Σάλαμο και τον μικρό γιο τους, ενώ ο μεγαλύτερος γιος του τον οποίο απέκτησε από προηγούμενη σχέση του δε μπόρεσε να είναι μαζί του.

«Σήμερα είναι αναμφίβολα ιδιαίτερα τα γενέθλια μου, λόγω του περιορισμού και της κατάστασης που βιώνουμε! Ελπίζω ότι αυτό μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι υπέροχη αλλά και σύντομη. Πρέπει να εκτιμήσουμε ακόμη και τη μικρότερη λεπτομέρεια, αυτό έμαθα από την πανδημία! Μου λείπουν αυτή τη μέρα οι άνθρωποι που αγαπώ! Αλλά είμαι τυχερός που έχω @sarasalamo που με φροντίζει και με εκπλήσσει κάθε μέρα, όχι μόνο σήμερα!

Ο Ίσκο junior που δεν μπορεί να είναι μαζί μου σήμερα αλλά είναι πάντα παρών και ο Theo ο οποίος, αν και δεν με αφήνει να κοιμηθώ όταν χαμογελάει, χαϊδεύει την ψυχή μου! Και οι δύο είναι ο κινητήρας της ζωής μου! Σας ευχαριστώ όλους που σπαταλήσατε λίγα λεπτά για να μου ευχηθείτε. Στείλτε κι ένα μήνυμα ενθάρρυνσης σε όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν σε αυτήν την κατάσταση», έγραψε ο άσος της «βασίλισσας».

GALLERY