Ουνάι Έμερι: Αυτή είναι η «λευκή μάγισσα» που κατηγορεί για την απόλυση του από την Άρσεναλ (pics)

Ουνάι Έμερι: Αυτή είναι η «λευκή μάγισσα» που κατηγορεί για την απόλυση του από την Άρσεναλ (pics)

O Ουνάι Έμερι αποχώρησε από τον πάγκο της Άρσεναλ τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικό να κατηγορεί την πρώην ερωμένη του για το τέλος της θητείας του στους «κανονιέρηδες».

Η Σάσα Ράιτ παραχώρησε συνέντευξη στη «Sun» και αποκάλυψε ότι η 48χρονος προπονητής την αποκάλεσε «λευκή μάγισσα».

«Εμπιστεύθηκα τον Ουνάι και πίστεψα πραγματικά ότι μπορούμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά μια μέρα. Πίστευα ότι είναι ένας τζέντλεμαν και άνθρωπος για οικογένεια. Ωστόσο, στο τέλος κατάλαβα ότι δεν είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση», ανέφερε η Ράιτ στην αγγλική εφημερίδα.

«Χωρίσαμε τον Σεπτέμβριο και όταν ξαναβρεθήκαμε τον Δεκέμβριο, αφότου είχε απολυθεί, με κατηγόρησε ότι εγώ ευθυνόμουν. Μου είπε ότι ήμουν μια λευκή μάγισσα και ότι του έφερα πολύ κακή τύχη. Ότι ήταν τόσο αγχωμένος που το μυαλό του δεν ήταν σε καλή κατάσταση αφότου χωρίσαμε. Πέταξα για να τον συναντήσω στο Σαν Σεμπαστιάν πριν από την πρωτοχρονιά, και τότε ήταν που με κατηγόρησε για το γεγονός πως έφυγε από την Άρσεναλ», πρόσθεσε.

Ακόμη, μίλησε για τον τρόπο που ξεκίνησε και κύλησε η σχέση τους: «Συναντηθήκαμε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018 και ξεκινήσαμε το chatting , αλλά δεν παρακολουθώ το ποδόσφαιρο και δεν γνώριζα ποιος είναι. Μου είπε ότι εργάζεται στο ποδόσφαιρο, αλλά τα αγγλικά του ήταν σε κακό επίπεδο, αφού μόλις είχε βρεθεί στο Λονδίνο. Μου ζήτησε να βγούμε, αλλά δεν ήθελε να πάμε κάπου με πολύ κόσμο. Μου είπε να πάω σπίτι του στο Μπαρνέτ, αλλά του είπα όχι. Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε σε ιταλικό εστιατόριο στο Χάμπστεντ. Όταν φτάσαμε κατάλαβα ότι είναι κάποιος σημαντικός, διότι μπήκαμε και κάτσαμε στο εστιατόριο, παρότι είχε κλείσει», είπε η Σάσα Ράιτ.

GALLERY