«Έσπασε» την καραντίνα και οργάνωσε πάρτι με call girls στο σπίτι του! (pics)

«Έσπασε» την καραντίνα και οργάνωσε πάρτι με call girls στο σπίτι του! (pics)

O ποδοσφαιριστής δεν άντεξε στην... απομόνωση και οργάνωσε ερωτικό πάρτι στο σπίτι του.

Ο γνωστός άσος όχι μόνο δεν τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, αλλά διοργανώνει και πάρτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN» που επικαλείται τις μαρτυρίες των συνοδών πολυτελείας για τη βραδιά που πέρασαν στο σπίτι του άσου.

Στην ερωτική... συγκέντρωση που έγινε στο διαμέρισμα του στο Τσέσαϊρ, συμμετείχαν η 21χρονη Λουίζ ΜακΝαμάρα και μια 24χρονη από τη Βραζιλία, ενώ την παρέα συμπλήρωσε ένας φίλος του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης με τις κοπέλες να φτάνουν με ταξί στο διαμέρισμα και να αποχωρούν ξημερώματα Τετάρτης.

«Έλαβα ένα μήνυμα από το αφεντικό μου στο οποίο έγραφε ότι ένας πελάτης με υψηλό προφίλ έχει ζητήσει μια classy κοπέλα. Έφτασα στη διεύθυνση που μου έδωσαν με ταξί και πήγα στο διαμέρισμα. Με περίμενε ο ίδιος. Μετά εμφανίστηκε και ο φίλος του. Προσπάθησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, αλλά η άλλη κοπέλα μου είπε ότι είναι ποδοσφαιριστής» είπε η 21χρονη, η οποία μάλιστα τράβηξε φωτογραφία τον Γουόκερ και τις έδωσε στη «SUN».

GALLERY