Νιώθεις μοναξιά στην καραντίνα; Στείλε μήνυμα στη Σαράποβα στον αριθμό που μόλις έδωσε (vid)

Νιώθεις μοναξιά στην καραντίνα; Στείλε μήνυμα στη Σαράποβα στον αριθμό που μόλις έδωσε (vid)

 

Η 32χρονη Ρωσίδα ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει την ψυχολογία των θαυμαστών της κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Πριν από λίγες ημέρες η πρώην Νο 1 τενίστρια στον κόσμο, Μαρία Σαράποβα, είχε ένα video conference με 150 φαν της θέλοντας να «σπάσει»την μοναξιά της λόγω εγλεισμού. Τώρα το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Η Μαρία αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα τηλεφωνικό αριθμό στον οποίο μπορεί να της στείλει μήνυμα όποιος θέλει! Υπόσχεται, μάλιστα, ότι θα απαντήσει σε ότι τη ρωτήσουν, ενώ εάν κάποιος έχει να προτείνει κάποια συνταγή είναι ευπρόσδεκτος.

Θυμίζουμε ότι η Σαράποβα αποσύρθηκε τον Φεβρουάριο από την ενεργό δράση: «Κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποιώ ότι το τένις ήταν το βουνό μου. Το μονοπάτι μου ήταν γεμάτο με κοιλάδες και παρακάμψεις, αλλά η θέα από την κορυφή ήταν απίστευτη. Επειτα από 28 χρόνια και 5 Γκραν Σλαμ, όμως, είμαι έτοιμη να ανέβω ένα άλλο βουνό -να διαγωνιστώ σε ένα διαφορετικό τερέν... Το τένις μού έδειξε τον κόσμο -και μου έδειξε για τι ήμουν γεννημένη. Ο,τι κι αν επιλέξω ως το νέο κεφάλαιο, το νέο βουνό μου, θα συνεχίσω να πιέζω, να σκαρφαλώνω, να μεγαλώνω», είχε αναφέρει η εντυπωσιακή ξανθιά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που πόσταρε για να ενημερώσει τους θαυμαστές τους που μπορούν να της στέλνουν μηνύματα:

https://www.instagram.com/p/B-iNuwHpP8g

GALLERY