NBA : Συγκλονίζει ο Kαρλ Άντονι Τάουνς – Σε κώμα η μητέρα του λόγω κορονoϊού (vid)

NBA : Συγκλονίζει ο Kαρλ Άντονι Τάουνς – Σε κώμα η μητέρα του λόγω κορονoϊού (vid)

Σοκαριστικά λόγια από τον παίκτη των Τίμπεργουλβς, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια μιλάει για τις δύσκολες ώρες που περνάει η μητέρα του.

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Καρλ Άντονι Τάουνς. Ο άσος του ΝΒΑ ανέβασε ένΑ συγκλονιστικό video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και περιγράφει την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει αυτός και η οικογένειά, καθώς η μητέρα του δίνει σκληρή μάχη με τον κορονοϊό, έχοντας πλέον πέσει σε κώμα.

Παράλληλα, ανέφερε πως πως ο λόγος που δημοσιοποιεί το δράμα που βιώνει η οικογένεια του είναι για να κρατήσει τον κόσμο σε επαγρύπνηση στον αγώνα απέναντι στην πανδημία, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για αστείο.

«Μπορούμε να το νικήσουμε, αλλά είναι σοβαρό και θα πρέπει να πάρουμε κάθε πρόληψη. Μοιράζομαι μία ιστορία με την ελπίδα ότι όλοι μένουν σπίτι. Χρειαζόμαστε περισσότερο εξοπλισμό και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλο το ιατρικό προσωπικό. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς που βοηθάτε τη μητέρα μου. Είστε πραγματικοί ήρωες. Προσεύχομαι για όλους μας αυτή τη δύσκολη στιγμή», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το video στα social media.

https://www.instagram.com/p/B-JMTMeJhi6

GALLERY