Ά-Ρομα Ιταλίας γι' ακόμα 5 χρόνια ο Μανωλάς!

Ά-Ρομα Ιταλίας γι' ακόμα 5 χρόνια ο Μανωλάς!

Οι φήμες το καλοκαίρι οργίαζαν γύρω από τα σενάρια πιθανής μεταγραφής του Κώστα Μανωλά σε άλλη ομάδα της Ιταλίας. Η Γιουβέντους έχοντας χάσει στη μεταγραφική περίοδο τον Λεονάρντο Μπονούτσι, βρήκε στον Μανωλά τον παίκτη που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει επάξια.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή μπήκε και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τη ζυγαριά να γέρνει τότε προς την πλευρά των νταμπλούχων της Ιταλίας. Μετά από ένα… μακρύ καλοκαίρι διαπραγματεύσεων και συζητώντας πλέον μόνο με τη Ζενίτ, η συμφωνία δεν έκλεισε και ο Μανωλάς παρέμεινε στο ρόστερ της Ρόμα, η οποία προσέγγισε την πλευρά του παίκτη, για να καταλήξουν τελικά σε ένα συμβόλαιο που θα έχει ετήσιες απολαβές για τον ποδοσφαιριστή 3 εκατ. ευρώ και διάρκεια έως το 2022.

Όπως φαίνεται τελικά η ζωή του Κώστα Μανωλά, του 26χρονου σήμερα αμυντικού από τη Νάξο, για τα υπόλοιπα πέντε χρόνια θα συνεχιστεί στην Ιταλία. Κοντά του πάντα οι γυναίκες της ζωής του. Η σύζυγος του Νίκη Πρεβεζάνου, η μεγαλύτερη κόρη τους Νάντια και η μικρή Φλώρα που γεννήθηκε τον περασμένο Ιούλιο και όπως φαίνεται θα πάρει το όνομα της μητέρας του Κώστα αφού ο ευτυχισμένος μπαμπάς το «πρόδωσε» με την ανακοίνωση της γέννησης της.

GALLERY