Κορονοϊός: Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το «καταφύγιο» του Νεϊμάρ (pics)

Κορονοϊός: Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το «καταφύγιο» του Νεϊμάρ (pics)

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην πατρίδα του θορυβημένος από την έξαρση του κορονοϊού και έχει βρει... καταφύγιο στην πολυτελέστατη έπαυλη του.

Ο Νεϊμάρ πρόλαβε να φύγει από τη Γαλλία, λίγες ημέρες πριν ο Πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, την κηρύξει σε κατάσταση συναγερμού και κλείσει τα σύνορά της. Έτσι ο Βραζιλιάνος σταρ, έφυγε από το Παρίσι για την πατρίδα του προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά του.

Ο “Νέι” έχει βρει «καταφύγιο» στην πολυτελέστατη έπαυλή του στην περιοχή Μανγκαρατίμπα, λίγο έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το ίδιο έπραξε και ο Τιάγκο Σίλβα με τη σύζυγό του να αναφέρει πως έφυγαν για τη Βραζιλία επειδή στο Παρίσι δεν μπορούσε να μαγειρέψει και δεν είχε... πισίνα.

«Αποφασίσαμε να φύγουμε από το Παρίσι διότι η κατάσταση είναι πραγματικά θλιβερή. Δεν μπορούσα πια να μαγειρέψω, δεν έβρισκα τίποτα στα σούπερ μάρκετ. Πήραμε την πτήση για τη Βραζιλία διότι δεν είχε μείνει τίποτα στα σούπερ μάρκετ, μπορούμε να είμαστε πιο άνετα με τα παιδιά μας, έχουμε και πισίνα» έγραψε η Ιζαμπέλ Σίλβα.

GALLERY