Ο Κριστιάνο δεν μετατρέπει τα ξενοδοχεία του σε νοσοκομεία

Ο Κριστιάνο δεν μετατρέπει τα ξενοδοχεία του σε νοσοκομεία

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετατρέπει τα ξενοδοχεία του σε νοσοκομεία ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η είδηση άρχισε να διαδίδεται μετά από ένα tweet που κοινοποίησε ο Adriano del Monte (δουλεύει ως ανταποκριτής για αθλητικά θέματα στο Fox Networks Group Asia) στις 14 Μαρτίου 2020. Σε αυτό αναφέρεται ότι: "Τα ξενοδοχεία του Κριστιάνο Ρονάλντο @PestanaCR7 θα γίνουν νοσοκομεία την επόμενη εβδομάδα, στα οποία οι ασθενείς στην Πορτογαλία θα νοσηλεύονται δωρεάν. Θα πληρώσει όλο το ιατρικό προσωπικό. Τι άνθρωπος."

Μετά το σάλο που προκάλεσε σε διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, το Associated Press επικοινώνησε στις 16 Μαρτίου με το ξενοδοχείο που διαθέτει ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Ένας εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Pestana είπε: «Οι πληροφορίες είναι ανακριβείς. Δεν λάβαμε καμία ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα“.

Με την ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στη Λισαβόνα είχε επικοινωνήσει μία μέρα πριν και ο ειδησεογραφικός ιστότοπος της Ολλανδίας RTL Nieuws. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δήλωσαν: “Είμαστε ξενοδοχείο. Δεν θα γίνουμε νοσοκομείο. Είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες, είμαστε και θα παραμείνουμε ένα ξενοδοχείο. Σας εύχομαι καλή μέρα.“

Eπομένως, πρόκειται για ψευδή είδηση που ξεκίνησε από αθλητικό ανταποκριτή και την οποία διαψεύδουν υπεύθυνοι των ξενοδοχείων. Ο Ρονάλντο αυτό το διάστημα διάστημα βρίσκεται σε καραντίνα στη βίλα του στη Μαδέιρα καθώς ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Δείτε παρακάτω το tweet του Adriano del Monte με την ψευδή είδηση