Συγκλονίζει η γυναίκα του Ναϊνγκολάν: «Ο καρκίνος και οι χημειοθεραπείες έχουν φέρει επιπλοκές»

Συγκλονίζει η γυναίκα του Ναϊνγκολάν: «Ο καρκίνος και οι χημειοθεραπείες έχουν φέρει επιπλοκές»

Η Κλαούντια Λι Ναϊνγκολάν μίλησε για τη σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η σύζυγος του Ράτζα Ναϊγκολάν παραχώρησε συνέντευξη στη «Gazzetta dello Sport» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει από τη στιγμή που διαγνώστηκε ότι πάσχει από την επάρατη νόσο.

«Ο όγκος διαγνώστηκε τον περασμένο Απρίλιο και έκανα αμέσως επέμβαση χωρίς να ανακοινώσω τίποτα, το είπα τρεις μήνες μετά. Ίσως άργησα λίγο, αλλά το γεγονός ότι το ανακοίνωσα μου έδωσε την ευκαιρία να συνδεθώ και με άλλες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και να αναπτύξουμε δεσμούς φιλίας.

Πριν από 30 χρόνια είχα κάνει επέμβαση ανοικτής καρδιάς και έτσι σήμερα δεν μπορώ να πάρω ορισμένα φάρμακα, πρέπει να προσέχω να μην πάθω κάποια μόλυνση. Τον Δεκέμβριο σταμάτησα τη χημειοθεραπεία για δύο μήνες λόγω της καρδιάς μου αλλά πλέον έχω ξαναρχίσει. Τα μαλλιά που έχασα λόγω της θεραπείας βγαίνουν ξανά, αλλά ο καρκίνος και οι χημειοθεραπείες έχουν φέρει κάθε είδους επιπλοκές. Καρδιά, κόπωση, οστεοπόρωση, εμμηνόπαυση. Ευτυχώς ήδη έχω δύο υπέροχες κόρες, γιατί πλέον δεν μπορώ να κάνω παιδιά» είπε η σύζυγος του άσου της Κάλιαρι.

GALLERY