Αποκαλυπτικός Όγκιεν Βράνιες: «Δεν αγάπησα ποτέ την Καρλέουσα»

Αποκαλυπτικός Όγκιεν Βράνιες: «Δεν αγάπησα ποτέ την Καρλέουσα»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ... επέστρεψε για λίγο στα παλιά και μίλησε για τον παράνομο δεσμό του με την σέξι τραγουδίστρια, την οποία όπως παραδέχεται δεν αγάπησε ποτέ!

Η σχέση του Όγκιεν Βράνιες με τη Γελένα Καρλέουσα έγινε πρωτοσέλιδο, αφού το παράνομο ζευγάρι μετά τον χωρισμό του ξεκατινιάστηκε δεκάδες φορές δημόσια. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων και για την Καρλέουσα:

«Από την αγάπη στο μίσος η γραμμή είναι λεπτή και αφού πλέον δεν υπάρχει, τότε είναι όλα καθαρά. Ο χρόνος δεν μπορεί να αναπληρωθεί αλλά μπορείς να αφαιρέσεις ανθρώπους από τη ζωή σου που δεν θες.

Δεν χρειάζεται να συναντηθούμε, έχει να δει κάποιον άλλον…», σχολίασε σχετικά και σε ερώτηση για το αν την αγαπά ακόμη είπε: «Ποιος σας είπε ότι την αγάπησα ποτέ;».

Από τις αναφορές του δεν λείπει κι η αγορά ενός κολιέ στην Τέτσα, η οποία τραγούδησε στο πάρτι γενεθλίων του στην Αθήνα. «Ναι, αγόρασα ένα κολιέ επειδή τα χρήματα πήγαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η Τσέτσα τραγούδησε επειδή αγαπώ πραγματικά τα τραγούδια της και επειδή είναι μακράν το μεγαλύτερο μουσικό μας αστέρι».

Μάλιστα, για τον Τόσιτς, τον πρώην σύζυγο της Καρλέουσα είπε: «Κατάφερε να αντέξει όλα αυτά τα χρόνια, με την συγκεκριμένη γυναίκα».

GALLERY