Συγκλονίζει η Βανέσα Μπράιαντ: «Μου λείπει το κοριτσάκι μου» (vid)

Συγκλονίζει η Βανέσα Μπράιαντ: «Μου λείπει το κοριτσάκι μου» (vid)

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, έκανα ένα νέο post στο instagram που συγκλονίζει καθώς αναφέρεται στην απώλεια του «Black Mamba» και της κόρης της, Τζίτζι.

Η Βανέσα Μπράιαντ, εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχασε τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα από τη συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. Με ένα νέο μήνυμα της στα social media παραδέχεται πως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ωστόσο στέλνει μήνυμα δύναμης για εκείνη και τις τρεις κόρες της.

«Έχω διστάσει να εκφράσω τα συναισθήματά μου με λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι τόσο ο Κόμπι όσο και η Τζίτζι μου έχουν φύγει. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Προσπαθώ να διαχειριστώ ότι ο Κόμπε έχει φύγει, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα που το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο τρελαμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει.

Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι ισχυρή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Δεν είμαι τρελαμένη που ο Κόμπι και η Τζίτζι δεν είναι εδώ, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους» αναφέρει.

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y

GALLERY